Японія заборонить в'їзд громадянам України та ще з 13 країн

Читать на русском
Японський уряд запровадить заборону на в’їзд до країни із ще 14 держав, зокрема і з України, у зв’язку з карантинними безпековими заходами під час пандемії COVID-19.

Японський уряд запровадить заборону на в’їзд до країни із ще 14 держав, зокрема з України, у зв’язку з карантинними безпековими заходами під час пандемії COVID-19.

Про це повідомляє Kyodo із посиланням на прем’єра країни Сіндзо Абе.

Коронавірус в Україні: зафіксували 9009 випадківВ Україні 9009 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 220 летальних, 864 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 392 нові випадки.

«Японія закриє можливість в’їзду мандрівникам зі ще 14 країн для посилення контролю над своїми кордонами, щоб стримати поширення коронавірусу», - заявив глава японського уряду в понеділок.

Очільник МЗС Японії застеріг громадян своєї держави від будь-яких подорожей за кордон, піднявши при цьому рівень заборони на виїзд до другого, найвищого рівня.

Інші країни, на які діє заборона в'їзду, - Антигуа і Барбуда, Барбадос, Білорусь, Джибуті, Домініканська Республіка, Кувейт, Оман, Перу, Катар, Сент-Кітс і Невіс, і Україна.

Таким чином вже з 87 країн заборонений в’їзд до Японії.

Окрім цього, глава японського уряду затвердив продовження призупинення видачі віз усім іноземцям до кінця травня.

Як відомо, станом на 27 квітня в Японії підтверджено 13 385 випадків коронавірусу, а також 712 на круїзному лайнері Diamond Princess, що стоїть на карантині в морі поблизу Токіо. Число жертв COVID-19 в Японії становить наразі 364.

Нагадаємо, у світі на коронавірус захворіли майже 3 млн осіб.

В Україні зафіксовано 9009 випадків зараження коронавірусом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: