Прем'єр Італії оголосив про часткове зняття карантину з 4 травня

Читать на русском
Прем'єр-міністр Італії Джузеппе оголосив про зняття частини карантинних обмежень з 4 травня і переході країни на другу фазу боротьби з COVID-19.

Прем'єр-міністр Італії Джузеппе оголосив про зняття частини карантинних обмежень з 4 травня і переході країни на «другу фазу» боротьби з COVID-19.

Про це пише Huffpost в неділю, 26 квітня.   «З 4 травня буде дозволено проводити тренування спортсменів, але тільки тих, які представляють національний інтерес з точки зору спортивних асоціацій і італійського олімпійського комітету. Будуть відновлені виробництво і роботи на будівельних майданчиках», - сказав прем'єр в ході онлайн-конференції.

Планується також відкриття закладів громадського харчування, але тільки з обслуговуванням на винос.

Відкриються парки і сади, де також буде заборонено збиратися великими групами. При цьому буде необхідно дотримання запобіжних заходів у вигляді соціального дистанціювання і використання засобів індивідуального захисту.

Раніше 26 квітня в Італії було зафіксовано рекордно низьке число жертв коронавірусної інфекції за добу з 15 березня - 260.

Разом з тим перші послаблення обмежувальних заходів відбулися в Італії вже минулого тижня. Зокрема, влада дозволила відкритися деяким категоріям магазинів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: