У 20 семінаристів із Києво-Печерської лаври підтвердили коронавірус

Читать на русском

Коронавірус у Києві. Кількість киян, у яких за минулу добу лабораторно пiдтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася ще на 32 людини. Двоє з них – медики.

Міський голова Києва Віталій Кличко на брифінгу розповів, що кількість киян, у яких за минулу добу лабораторно пiдтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася ще на 32 людини. Двоє з них – медики.

«Підтверджених випадків захворювання на COVID-19 на сьогодні – 1 220. Захворіли: 11 жінок віком від 25 до 68 років, 21 чоловік від 18 до 71 років. Із чоловіків, у яких за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус, – 20 семінаристів з Києво-Печерської лаври. Одного пацієнта шпиталізували до Олександрівської лікарні. Інші лікуються на самоізоляції, під контролем медиків. Один випадок у Києві за минулу добу, на жаль, летальний», - сказав мер.

Нагадаємо, на ранок 27 квітня в Україні зафіксовано 9009 випадків зараження коронавірусом.

А у світі на коронавірус захворіли майже 3 млн осіб.

Також сьогодні міський голова Києва Віталій Кличко на брифінгу розповів, що звільнив свого заступника Володимира Слончака.

Раніше поліція Києва розпочала кримінальне провадження стосовно заступника голови КМДА Володимира Слончака, який завдав травми патрульному.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: