Поворозник спростував своє затримання на хабарі

Читать на русском

Поворозник спростував поширену в ЗМІ інформацію про те, що його затримали співробітники СБУ на одержанні неправомірної вигоди.

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник спростував поширену в ЗМІ інформацію про те, що його затримали співробітники СБУ на одержанні неправомірної вигоди.

«Це шок для мене, для моєї сім'ї, і для тих, з ким я працюю. Розставлю всі крапки над І, аби припинити поширення пліток, домислів і політичних спекуляцій, які наразі активно ширяться в мережах. Я працюю не перший рік, працюю чесно і несу відповідальність як людина з досвідом, за дії і рішення, які на цій посаді ухвалюю. Відповідаю перед сім'єю, перед суспільством, перед тими, з ким працюю, та киянами. Мені приховувати нічого, повторюю: завжди працюю чесно. Ніколи не брав хабарів, бо це суперечить моїм життєвим і професійним поглядам та принципам», – написав Поворозник у Facebook.

За його словами, підозру йому не оголошували.

«Щодо вчорашньої ситуації: 1. Хабарів не брав. 2. Будь-яких розмов про неправомірну вигоду не вів, у тому числі з особою, про яку згадують в публікаціях. 3. Усі заяви, що мене заарештували, спіймали на хабарі – брехня. 4. Підозру ніхто не оголошував. 5. Викликаний у якості свідка на допит у п’ятницю», – написав Поворозник.

Чиновник вимагає від правоохоронних органів розібратися із поширенням неправдивої інформації в ЗМІ.

Нагадаємо, співробітники СБУ у вівторок ввечері, 14 квітня, затримали першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Миколу Поворозника на одержанні неправомірної вигоди.

Також у будівлі КМДА провели обшуки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: