Пожежа в машині Міноборони: з'явилися подробиці про загиблого

Читать на русском
Під час пожежі в автомобілі Міноборони, яка трапилася під Львовом, загинув старший солдат Юрій Горбик. Причиною загоряння стало коротке замикання.

Під час загоряння вантажівки Міністерства оборони у Львівській області загинув старший солдат Юрій Горбик. Ще один військовий отримав опіки всього тіла.

Про це повідомляється на сторінці 53-й окремої механізованої бригади в Facebook.

У Львові обстріляли автомобіль волонтераУ Львові невідомі влаштували стрілянину по автомобілю волонтера, який допомагає нужденним в умовах карантину.

Причиною загоряння називають коротке замикання.

«Сьогодні в результаті короткого замикання загорівся автомобіль, в якому знаходилися двоє військовослужбовців. На жаль, старший солдат Горбик Юрій загинув. Інший військовослужбовець отримав опіки всього тіла - за його життя борються лікарі», - йдеться в повідомленні.

У бригаді уточнили, що Горбик служив у них три роки і не раз бував на ротації в зоні проведення ООС.

«Він був справжнім фахівцем, відповідальним військовослужбовцям і товаришем з великої літери», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні вранці стало відомо, що під Львовом у місті Судова Вишня згоріло авто Міноборони. Вогонь знищив ЗІЛ майже повністю. На місці пожежі працювали 6 рятувальників і 2 одиниці спецтехніки ДСНС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: