«Право на владу»: чому карантин продовжено та як запобігти новій хвилі поширення COVID-19

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про те, як запобігти новій хвилі поширення коронавірусу в Україні.
Слово і Діло

Сьогодні, 23 квітня, на каналі «1+1» у суспільно-політичному ток-шоу «Право на владу» обговорюватимуть продовження карантину до 11 травня та економічну стратегію виходу України з карантину.

Чому в Україні продовжили карантин? Чи можна запобігти наступній можливій хвилі поширення коронавірусу восени? Чи безпечні препарати, які дозволили використовувати в Україні для лікування Covid-19? Що чекає українську економіку після вимушеної паузи тривалістю у два місяці? Які слабкі місця в українській медицині виявила пандемія та чи можна їх ліквідувати? На ці та інші питання в прямому ефірі програми шукатимуть відповіді ведуча ток-шок Наталія Мосейчук разом із гостями та експертами.

У зв'язку з карантинними заходами вчергове всі гості студії приєднаються до ефіру за допомогою Skype-зв’язку.

У програмі візьмуть участь заступник міністра охорони здоров’я України, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, лікар-епідеміолог, керівник Національної експертної групи з інфекційного контролю Андрій Александрін.

Також до ефіру приєднаються бізнесмен, власник мережі магазинів медичного обладнання Олексій Давиденко, капітан першого рангу ВМС США у відставці Гаррі Табах, народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Ткаченко, голова Кременецької районної ради Володимир Стефанський, голова Донецької ОДА Павло Кириленко.

Сьогодні о 22.30 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» писало, що Зеленський назвав дві умови для пом'якшення карантину.

Також ми подивилися, які доплати мають отримати медики під час епідемії коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: