В Одесі закрили всі ринки лише після місяця карантину

Читать на русском
В Одесі міська влада все ж погодилися закрити продуктові ринки, які продовжували працювати в умовах карантину.

В Одесі все-таки закриють продовольчі ринки на карантин через спалахи коронавірусу.

Про це повідомляє пресслужба мерії Одеси. Рішення прийняли на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та НС виконкому Одеської міськради 21 квітня.

Кабмін готує спеціальний порядок роботи ринківВ уряді готують спеціальний порядок роботи продуктових ринків, повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

«Вирішено зупинити роботу роздрібних ринків в місті на період проведення карантинних заходів», - йдеться в повідомленні.

На цьому ж засіданні комісія вирішила обмежити доступ до міських кладовищ та перенести поминальні дні на Троїцьку батьківську поминальну суботу (6 червня 2020 року).

Крім того, поліція Одеської області відкрила провадження за фактом порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб і масових отруєнь (стаття 325 Кримінального кодексу України) на одеському ринку «Привоз». Зараз складають протоколи про порушення порядку торгівлі і про порушення карантину.

Нагадаємо, раніше голова Офісу президента Андрій Єрмак висловив обурення тим, що в Одесі, а також у Харкові не закрили всі продовольчі ринки в умовах карантину.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: