Ціна газу для населення у квітні знизилася на 15%

Читать на русском
Оптова ціна на природний газ для потреб населення, виробників тепла та інших захищених споживачів у квітні 2020 року знизилась до 2,9 грн за кубометр.

Оптова ціна на природний газ для потреб населення, виробників тепла та інших захищених споживачів у квітні 2020 року знизилась до 2,9 грн за кубометр.

Про це повідомили у пресслужбі «Нафтогазу».

Зниження цін на газ: з чим пов'язано та в чому помилка «Нафтогазу»У Нафтогазі очікують продовження падіння ціни на газ, в тому числі і для населення щонайменше до початку літа.

«Це на 15% менше, ніж у березні 2020 року. Загалом, ціна газу для населення впала на 38%, починаючи з січня 2020 року», — йдеться у повідомленні.

За словами голови правління «Нафтогазу» Андрія Коболєва, зниження цін на газ третій місяць поспіль — позитивний сигнал для людей.

«Рахунки за газ у квітні мають знизитись і через закінчення опалювального сезону, і через зменшення відпускної ціни «Нафтогазу». У підсумку, я сподіваюсь, зменшиться навантаження на бюджети українських домогосподарств, які відчувають негативні наслідки карантинних заходів», — зазначив Коболєв.

Як повідомлялося, у березні оптова ціна за газ для населення знизилась на 14%.

Раніше в «Нафтогазі» заявляли, що ціни на газ, в тому числі і для населення, продовжать знижуватися принаймні до літа нинішнього року.

Також «Нафтогаз» розробив план на випадок максимальної кризи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: