«Укрзалізниця» має намір перейти на скорочений графік роботи

Читать на русском
У тому випадку, якщо карантин буде продовжено, співробітники «Укрзалізниці» можуть перейти на чотириденний робочий тиждень з 1 липня.

У тому випадку, якщо карантин буде продовжено, співробітники «Укрзалізниці» можуть перейти на чотириденний робочий тиждень з 1 липня.

Про це йдеться в повідомленні компанії у вівторок, 21 квітня.

Війна і мир на карантині: чого чекати на Донбасі та який план у РФ20 квітня збройні формування Російської Федерації, порушуючи взяті на себе зобов’язання з дотримання режиму припинення вогню, 13 разів обстріляли позиції Об’єднаних сил.

Компанія з 1 липня 2020 може запровадити режим чотириденного робочого тижня в разі подальшої епідемії COVID-19 і продовження карантину. Також повідомляється, що відповідне рішення було схвалене на засіданні правління УЗ.

У компанії додали, що на час призупинили виплату заохочень, доплат, надбавок і компенсацій оренди житла для працівників.

«Ситуація в країні та в світі різко і швидко змінюється. Ось чому «Укрзалізниця» вже розглядає подальші заходи, які, при необхідності, будуть втілені. Це, наприклад, можливість запровадити з 1 липня часткову зайнятість для працівників п'ятиденних робочих тижнів», - зазначив голова наглядової ради Шевка Аджунер.

Раніше «Укрзалізниця» приєдналася до гасіння лісових пожеж.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: