До столиці не впускають людей із температурою – Кличко

Читать на русском
З початку запровадження обов'язкового температурного скринінгу при в'їзді в Київ уже виявлені 40 осіб з високою температурою.

З початку запровадження обов'язкового температурного скринінгу при в'їзді до Києва вже виявлені 40 осіб із високою температурою.

Про це на брифінгу розповів мер Києві Віталій Кличко.

Карантинні блокпости в Україні – карта (оновлюється)Карта розміщення контрольно-пропускних пунктів по областях України. Слово і діло буде щотижня оновлювати її.

«На в'їздах зафіксували 40 осіб із температурою, шестеро з них були оглянуті медиками. Ніхто з цих людей до Києва не в'їхав, їх відправили додому на самоізоляцію», – розповів він.

Як відомо, вчора, 16 квітня, на в'їздах до Києва запрацювали спеціальні контрольні пункти пропуску щодо карантинних обмежень. На блокпостах проводять обов'язковий температурний скринінг водіям і пасажирам транспортних засобів.

Також в Україні на час карантину, запровадженого через поширення коронавірусу, на дорогах працюють контрольно-пропускні пункти. «Слово і діло» склало карту розміщення КПП по областях і буде оновлювати її щотижня.

Також ми порівняли, як штрафують за порушення правил карантину в Україні та інших країнах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: