Суд продовжив домашній арешт ексзаступниці голови ДМС Пімахової

Читать на русском
Антикорупційний суд задовольнив клопотання прокурора про продовження запобіжного заходу підозрюваній ексзаступниці керівника ДМС.
Вищий антикорупційний судфото: «Слово і діло»

Суд продовжив до 16 червня домашній арешт колишній першій заступниці голови Державної міграційної служби України Діні Пімаховій, яку Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють в одержанні неправомірної вигоди.

Про це повідомляє пресслужба САП.

«16 квітня Вищий антикорупційний суд за клопотанням прокурора САП продовжив дію запобіжного заходу, обраного колишній першій заступниці голови Державної міграційної служби України, підозрюваній у проханні надати та одержанні неправомірної вигоди для себе», – інформують у прокуратурі.

Строк дії запобіжного заходу суд визначив в рамках досудового розслідування, тобто до 16 червня.

Як відомо, Пімаховій повідомили про підозру у проханні надати і одержанні 1800 доларів неправомірної вигоди за надання громадянину В'єтнаму посвідки на проживання в Україні. Також, за версією слідства, вона прохала про 30000 доларів неправомірної вигоди за набуття громадянином Ірану українського громадянства протягом 4-5 місяців за нібито територіальним походженням.

Нагадаємо, суд відпустив Пімахову під домашній арешт. Раніше журналіст «Слово і Діло» дізнався деталі її справи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: