На Кіровоградщині підтвердили 8 летальних випадків через коронавірус

Читать на русском
Станом на ранок середи, 15 квітня, на Кіровоградщині лабораторним методом підтвердили 192 випадки захворювання на COVID-19, із яких 8 летальних.

Станом на ранок середи, 15 квітня, на Кіровоградщині лабораторним методом підтвердили 192 випадки захворювання на COVID-19, із яких 8 летальних.

Про це повідомив голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь у Facebook.

«14 квітня померла 88-річна жінка з Кропивницького району, село Соколівське», - написав він.

За минулу добу, з його слів, провели 195 ПЛР-досліджень контактних осіб. Із них в 48 осіб виявили коронавірус. Загалом наразі з COVID-19 в області лікуються 184 осіб, серед них - 7 дітей і 74 медпрацівників.

«Значне збільшення виявлених інфікованих на COVID-19 зумовлене кількістю проведених ПЛР-досліджень. Наразі діагностику проводить не лише вірусологічна лабораторія лабцентру, а й лабораторія обласної лікарні. Це дало можливість швидко обстежити всіх контактних осіб. Більша частина інфікованих на коронавірус мають легкий і безсимптомний перебіг хвороби», - йдеться в повідомленні Балоня.

Нагадаємо, станом на ранок 15 квітня в Україні зафіксовано 3764 випадки коронавірусної хвороби COVID-19.

На ранок 15 квітня кількість заражених новим коронавірусом у світі становить 1 981 239 осіб. 126 681 особа стали жертвами захворювання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: