Денісова розповіла про випадок коронавірусу в СІЗО в Чернівцях

Читать на русском
У Чернівцях виявили коронавірус у жінки, яка перебувала в ізоляторі тимчасового утримання.

У СІЗО в Чернівцях у затриманої жінки тест підтвердив наявність коронавірусної інфекції.

Про це повідомила омбудсмен Людмила Денісова у Facebook у середу, 15 квітня.

За словами Денісової, коронавірус у затриманої знайшли наприкінці березня. Тест на COVID-19 показав «слабо позитивний» результат.

РФ приховує ситуацію з коронавірусом в Криму – ДенісоваРФ приховує ситуація із захворюваністю на коронавірус в окупованому Криму. Інфікованих може бути набагато більше.

Омбудсмен уточнила, що затримана весь час перебувала в одиночній камері СІЗО і не відвідувала загальні камери слідчого ізолятору.

«В ІТТ жінка перебувала сама, до камерних приміщень СІЗО арештована не була допущена. Всі медичні працівники місць несвободи, лікарі, які проводили обстеження жінки, і співробітники поліції, які мали контакт із заарештованою, були 14 днів у самоізоляції. Після чого пройшли перевірку на наявність захворювання – в жодного з них COVID-19 не виявлено. Голова Шевченківського районного суду Чернівців та його помічник, які брали участь в судовому засіданні, також перебували на самоізоляції 14 днів», – повідомила Денісова.

Зараз інфікована жінка перебуває в Чернівецькій обласній лікарні.

Нагадаємо, в Україні на сьогоднішній день зафіксували 3764 випадки коронавірусу. При цьому в Чернівецькій області – 589.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: