Справа Чорновол: засідання суду перенесли

Читать на русском
ДБР пропонує взяти екнардепа Тетяну Чорновол під цілодобовий домашній арешт. Суд схвалив рішення про перенесення засідання на невизначений термін.

ДБР пропонує взяти екнардепа Тетяну Чорновол під цілодобовий домашній арешт. Суд схвалив рішення про перенесення засідання на невизначений термін.

Про це повідомляє Telegram канал ДБР.

За словами в.о. директора бюро Олександра Соколова, таке рішення було ухвалено в зв'язку з низкою пом'якшуючих причин.

«Для забезпечення конституційних прав і свобод, з огляду на те, що Тетяна Чорновол є матір'ю неповнолітніх дітей, є учасником АТО, а також беручи до уваги ситуацію, яка склалася з розповсюдженням COVID-19, слідчими ДБР запропоновано суду на період подальшого слідства обрати запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту», - наголошується в повідомленні.

Остаточне покарання і провину Чорновол має встановити суд після закінчення розслідування даного кримінального провадження і направлення його для розгляду по суті.

Сьогодні Печерський районний суд міста Києва почав обирати запобіжний захід Чорновол. На засіданні захист екснардепа заявила про відвід судді Сергія Вовка, після чого той оголосив перерву в засіданні на невизначений термін. Рішення про відвід буде виносити інший склад суддів.

Нагадаємо, Чорновол підозрюють в умисному вбивстві співробітника офісу Партії регіонів Володимира Захарова, який входить до списку героїв Небесної сотні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: