У ДБР повідомили подробиці справи стосовно Чорновол

Читать на русском
У ДБР розповіли обставини підпалу офісу Партії регіонів у Києві в 2014 році, у причетності до якого підозрюють екснардепа Тетяну Чорновол.

У ДБР розповіли обставини підпалу офісу Партії регіонів у Києві в 2014 році, у причетності до якого підозрюють екснардепа Тетяну Чорновол.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

За даними слідства, підпал офісу Партії регіонів на вулиці Липській стався у проміжок часу між 11 і 12 годинами вдень 18 лютого 2014 року. При цьому смерть Володимира Захарова, у причетності до якої також підозрюють Чорновол, настала раніше 13 години.

«Наведені факти свідчать про те, що станом на момент підпалу офісу Партії регіонів з боку Чорновол 18 лютого 2014 року у проміжок часу з 11 до 12 години ніяких вбивств на вул. Інститутській і Кріпосному провулку в Києві зафіксовано не було. Тому підозрювана Чорновол фізично не могла відволікати нікого від скоєння вбивств, в тому числі способом підпалу офісу, в результаті якого загинула людина», - додали в ДБР.

Нагадаємо, ДБР провело обшук у Чорновол, вилучивши одяг, у якому вона була на Майдані, а також зброю. Екснардепу вручили підозру у підпалі офісу Партії регіонів у центрі Києва 18 лютого 2014 року, в результаті якого загинув чоловік.

Сама Чорновол визнала факт підпалу, але вважає себе невинною в загибелі людини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: