Помер ще один монах Києво-Печерської лаври

Читать на русском
У Києво-Печерській Лаврі помер ще один монах. Це вже друга смерть в монастирі, де раніше було зафіксовано спалах коронавірусу.

Києво-Печерська Лавра, де зафіксовано близько сотні випадків COVID-19, підтвердила другий випадок смерті серед священиків монастиря.

Про це повідомила пресслужба Української православної церкви в Facebook 13 квітня.

«Сьогодні в лікарні помер ще один монах Лаври, обставини смерті якого ще не повідомлялися», - йдеться в повідомленні.

У Києво-Печерській лаврі понад 90 випадків захворювання на коронавірус – КличкоКиєво-Печерську лавру закрили на карантин. Із 79 випадків захворювання, зареєстрованих за минулу добу, 63 – у Києво-Печерській лаврі.

В УПЦ також додали, що всі ченці пройшли медичне обстеження. Декілька осіб вже знаходяться на стаціонарному лікуванні в лікарнях Києва.

«Загальна кількість інфікованих коронавірусом уточнюється, оскільки всі обстеження проводяться державними медичними установами», - додали в пресслужбі.

Нагадаємо, сьогодні мер Києва Віталій Кличко повідомив, що в Києво-Печерській Лаврі зафіксовано понад 90 випадків коронавірусу. З них 63 - тільки за минулу добу. У зв'язку з цим лавру закривають на карантин.

У неділю, 12 квітня, стало відомо, що помер монах Києво-Печерської Лаври архімандрит Нектарій, у якого було декілька хронічних захворювань. При цьому, при наявності важкої форми пневмонії два тести на коронавірус спочатку були негативними.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: