У Києво-Печерській лаврі понад 90 випадків захворювання на коронавірус – Кличко

Читать на русском
Києво-Печерську лавру закрили на карантин. Із 79 випадків захворювання, зареєстрованих за минулу добу, 63 – у Києво-Печерській лаврі.

У Києво-Печерській лаврі понад 90 підтверджених випадків захворювання на коронавірус.

Про це на брифінгу сказав мер Києва Віталій Кличко.

Брифінг Кличка щодо ситуації з коронавірусом у столиці – трансляціяУ понеділок, 13 квітня на брифінгу мер Києва Віталій Кличко розповість про ситуацію з коронавірусом у столиці.

«Із 79 випадків захворювання, зареєстрованих за минулу добу, 63 – у Києво-Печерській лаврі. Усього в Лаврі вже понад 90 підтверджених випадків захворювання на коронавірус. Місто сьогодні направить до Лаври мобільні рентгени і бригаду медиків для забору зразків для ПЛР-тестування. Ми повинні мати реальну картину про вогнище захворювання», – сказав він.

На ранок 13 квітня в Україні зафіксували 3102 випадки COVID-19.

Раніше в МОЗ оприлюднили інфографіку розвитку динаміки коронавірусу.

Нагадаємо, літнім людям заборонили виходити з дому на час карантину, щоб уберегтися від коронавірусу. Як тепер отримувати пенсію й платити за комуналку, а також відповіді на інші питання – дивіться в нашій покрокової інструкції для людей 60+.

Як відомо, Свято-Успенська Києво-Печерська лавра до закінчення карантину в Україні буде проводити богослужіння в закритому режимі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: