У Чернівецькій області через коронавірус у важкому стані перебувають 24 особи

Читать на русском
У Чернівецькій області з 24 хворих на коронавірус, які перебувають у реанімації, шестеро – на штучній вентиляції легенів.

У Чернівецькій області з 24 хворих на коронавірус, які перебувають у реанімації, шестеро - на штучній вентиляції легенів.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької обласної держадміністрації (ОДА).

Пандемія коронавірусу: скільки тестів провели в Україні та інших країнах світуВ Україні протестували понад 32 тисяч осіб. Це трохи більше ніж на Філіппінах, де найнижчий показник протестованих на тисячу населення.

У реанімаційному відділенні обласної лікарні підключені до ШВЛ дві жінки, у яких підтвердили коронавірус, і в Чернівецькій міській лікарні №1 з трьох пацієнтів реанімаційного відділення двоє – на апаратах ШВЛ. Ще один підключений до апарату лежить у Сторожинецькій центральній районній лікарні. Крім того, на кисневій підтримці перебувають троє в Кіцманській центральній районній лікарні та одна в Новоселицької центральної районної лікарні.

У цілому в медичних установах Чернівецької області перебувають 238 людей, з яких у 201 пацієнта уже підтверджений коронавірус.

Раніше в Кіровоградській області через коронавірус померло вже 7 осіб.

Також нагадаємо, з'ясувалося, на що підуть гроші з Фонду з боротьби з коронавірусом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: