Прем'єра Британії Джонсона виписали з реанімації

Читать на русском
Прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона перевели з відділення інтенсивної терапії у звичайну палату, він йде на поправку.

Прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона перевели з відділення інтенсивної терапії у звичайну палату, він йде на поправку.

Про це 9 квітня повідомляє Sky News з посиланням на повідомлення канцелярії глави уряду.

Хто з політиків захворів на коронавірус?Слово і Діло

«Сьогодні ввечері прем'єр-міністр покинув відділення інтенсивної терапії і переведений в палату, де за його станом на ранньому етапі одужання будуть уважно спостерігати. Він знаходиться в виключно хорошому настрої», - сказано в документі.

Раніше 9 квітня офіційний представник Джонсона повідомив, що стан прем'єра поліпшується.

Нагадаємо, 6 квітня британського прем'єра помістили до відділення інтенсивної терапії. Прессекретар голови уряду заявив, що Джонсон передав повноваження міністрові закордонних справ Домініку Раабу, щоб той міг заміщати його «там, де необхідно».

Днем раніше Джонсона відправили до лікарні, оскільки симптоми коронавірусу не пройшли через 10 днів після виявлення. В його резиденції цей захід пояснили обережністю.

27 березня 55-річний Борис Джонсон повідомив, що в нього діагностували коронавірус. Політик заявив, що захворювання у нього протікає з легкими симптомами, тому він продовжить працювати в режимі самоізоляції.

Раніше «Слово і діло» подивилось, хто із відомих політиків захворів на COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: