Прем'єр Британії Джонсон вирішив продовжити самоізоляцію

Читать на русском
Прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон, який заразився коронавірусом, продовжить самоізоляцію через підвищену температуру.

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон продовжить перебувати на карантині, оскільки ще має один із симптомів коронавірусу.

Про це він заявив у своєму відеозверненні в Twitter в п'ятницю, 3 квітня. За словами Джонсона, сьогоднішній день повинен був стати останнім в запровадженому карантині, проте він виявив у себе температуру і вирішив продовжити самоізоляцію.

Принц Чарльз та дружина прем’єра Іспанії: хто з політиків захворів на коронавірусCOVID-19 вражає політиків та можновладців першого ешелону по всій планеті. На лікуванні чи в самоізоляції вже опинилися Борис Джонсон, Ангела Меркель, князь Монако.

«Хоча я відчуваю себе краще, і я провів сім днів в ізоляції, на жаль, у мене все ще є один із симптомів, незначний симптом, у мене температура. Відповідно до рекомендацій уряду я повинен продовжувати самоізоляцію до тих пір, поки цей симптом не зникне», - повідомив Джонсон.

Голова уряду Британії також закликав інших жителів країни залишатися вдома, щоб не заразитися коронавірусом.

Нагадаємо, 27 березня стало відомо, що коронавірусом заразився прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон. Він самоізолювався у себе вдома на Даунінг-стріт.

Також Джонсон повідомляв, що у Великій Британії через пандемію повернулися до роботи 20 тисяч колишніх медиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: