За ресурсами українських лікарень можна стежити онлайн

Читать на русском
В Україні на сайті про коронавірус з'явився розділ, на якому показана забезпеченість лікарень персоналом, засобами захисту та обладнанням.

В Україні на спеціальному сайті щодо ситуації з коронавірусом з'явився розділ, на якому публікується інформація про забезпеченість лікарень персоналом, засобами захисту та обладнанням.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль в Telegram в п'ятницю, 10 квітня. За його словами, дані на сайті оновлюються регулярно.

Відсьогодні пацієнтів із пневмонією почнуть перевіряти на коронавірус – МОЗВідсьогодні в Україні перевірятимуть на коронавірус усіх людей із пневмонією. Ідеться як про пацієнтів інфекційних, так і інших лікарень.

«Інформація дашборда по Україні, областях і по конкретним лікарнях оновлюється щодня. Уряд в режимі реального часу контролює це питання і приймає оперативні рішення для максимального забезпечення лікарень», - написав прем'єр.

Згідно з даними на сьогоднішній день, зараз в Україні в 236 лікарнях є 41 тисяча вільних ліжок, близько 6500 з яких в інфекційних відділеннях. При цьому 889 місць зайняті для лікування хворих на коронавірус. Також зараз доступні 1746 апаратів ШВЛ.

Також в таблиці є інформація щодо забезпеченості українських лікарень персоналом, обладнанням і засобами захисту по регіонах.

Нагадаємо, за останніми даними МОЗ, в Україні зафіксовано 2203 випадки коронавірусу. Видужав 61 пацієнт. Померли 69 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: