Першу смерть від коронавірусу зафіксували в ОРДЛО

Читать на русском
У Міністерстві реінтеграції тимчасово окупованих територій України заявили про першу смерть внаслідок зараження коронавірусною інфекцією на території ОРДЛО.

У Міністерстві реінтеграції тимчасово окупованих територій України заявили про першу смерть внаслідок зараження коронавірусною інфекцією на території ОРДЛО.

Про це інформує пресслужба Мінреінтеграціі.

Невидимий ворог: чи зможе армія встояти перед коронавірусомАрмійська дисципліна повинна допомогти Збройним силам України уникнути епідемії коронавірусу.

Повідомляється, що окупаційна адміністрація в ОРДО (Донецька область) визнала 6 фактів захворювання коронавірусом, однак приховує факти смерті пацієнтів від COVID-19.

«За наявною інформацією, 4 квітня в Центральній районній лікарні Амвросіївки помер громадянин, інфікований коронавірусом. Цей факт замовчується, відповідна медична документація вилучена», - йдеться в повідомленні.

Також у міністерстві відзначили, що на території окупованої Луганській області в селищі Кадіївка щодня проводиться огляд бойовиків «армійського корпусу» лікарями-вирусологами з Росії, в той час як цивільне населення позбавлене необхідної медичної допомоги. Відзначається, що до кінця тижня на Донбас Червоний Хрест повинен відправити гуманітарну допомогу, в тому числі і для боротьби з коронавірусом.

Крім цього, в Мінреінтеграції заявили, що також замовчується реальна кількість захворювань і в аннексированном Криму.

«Станом на 7 квітня російська окупаційна влада визнає 22 випадки зараження коронавіруса в Криму та 5 випадків у Севастополі. Ще близько 7 тис. людина знаходиться під різними типами спостереження за підозрою інфікування. За наявною інформацією, реальна кількість інфікованих значно вище», - повідомили в міністерстві.

Раніше повідомлялося, що проросійські бойовики на Донбасі продовжують приховувати факти поширення захворювання на коронавірусну інфекцію.

Нагадаємо, в «ДНР» коронавірус виявили в дитини.

Також у Збройних силах України зафіксували перший летальний випадок внаслідок зараження коронавірусною інфекцією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: