В Україні за останню добу виявили менше хворих на COVID-19

Читать на русском
За минулу добу, 5 квітня, в Україні знизився відсоток хворих коронавірусною інфекцією. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

За минулу добу, 5 квітня, в Україні знизився відсоток хворих на коронавірусну інфекцію.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на щоденній селекторній нараді президента Володимира Зеленського з представниками уряду та державних відомств, залучених до запобігання поширенню COVID-19, передає пресслужба Офісу президента.

Коронавірус в Україні: які обіцянки дають українські політикиАрсен Аваков запевнив, що під час карантину в Україні не буде проблем з продуктами, а Денис Шмигаль обіцяє не допустити дефолту.

Зокрема, із 1319 зафіксованих випадків захворювання на коронавірус за останню добу виявлено 68. Це значно менше, ніж у попередні дні. Шестеро людей померли через важкі хронічні хвороби, зазначив він.

«Зменшення кількості хворих на коронавірус - це результат карантину. У нас могло бути набагато більше хворих, як у європейських країнах. Тому наші заходи були своєчасними і правильними», - заявив президент Володимир Зеленський.

Нагадаємо, МОЗ повідомляло, що станом на 9:00 6 квітня в Україні 1319 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 38 летальних, а 28 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 68 нових випадків.

Також відзначимо, в Івано-Франківську померли троє пацієнтів з підозрою на коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: