У заступниці міністра охорони здоров’я Великої Британії виявили коронавірус

Читать на русском
Коронвірус у Великій Британії. Замміністра охорони здоров’я та член парламенту Надін Дорріс повідомила, що її тест на китайський коронавірус COVID-2019 - позитивний.

Заступниця міністра охорони здоров’я та член парламенту Великої Британії Надін Дорріс повідомила, що тест на наявність в неї китайського коронавірусу COVID-2019 виявився позитивним.

За словами 62-річної Дорріс, вона виконує всі рекомендації лікарів та самостійно ізолювалася вдома, пише BBC.

Як намагаються зупинити коронавірус у різних країнах світуІталія поширила карантин на всю країну, Чехія штрафує порушників правил безпеки, Ізраїль вдається до самоізоляції.

Органи охорони здоров’я вже почали перевіряти всіх, з ким мала контакти міністерка Дорріс.

Згідно з останніми даними, у Великій Британії від COVID-19 померли 6 осіб. Також там нарахували 382 випадки зараження коронавірусом.

Раніше у міністра культури Франції виявили коронавірус.

Нагадаємо, у світі зафіксували понад 116 тисяч випадків захворювання на коронавірус. Померли більше 4 тис. осіб. Найбільшу кількість смертей зареєстровано в китайській провінції Хубей, Італії та Ірані.

При цьому одужали більше 47 тис. осіб. Країни, в яких зафіксовані випадки захворювання, вживають запобіжних заходів, і Україна – не виняток. Детальніше – в матеріалі «Слово і Діло».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: