Мінцифри презентує онлайн-уроки фізкультури з відомими спортсменами

Читать на русском
Онлайн-уроки фізкультури. 6 квітня Міністерство цифрової трансформації презентує освітній серіал діджитал-фізкультура для школярів за участі зірок спорту.

У понеділок, 6 квітня, Міністерство цифрової трансформації презентує освітній серіал «Діджитал-фізкультура для школярів за участі зірок спорту».

Він складається з 12 уроків фізкультури, інформує пресслужба міністерства.

ЗНО і карантин: нові дати проведення оцінювання, вступної кампанії та початку навчального рокуЧерез запровадження карантину в Україні ЗНО довелося перенести. МОН розробило два сценарії на випадок, якщо карантин буде продовжено.

Уроки проведуть гравці футбольного клубу «Шахтар» — капітан команди Андрій Пятов і захисник Сергій Кривцов. Також у серіалі взяли участь зірки гумористичного проєкту «Мамахохотала-шоу» Олег Маслюк і Євген Янович.

Серед тем: секрети розминки та правила присідання, правила бігу та стрибків, йога, кіберспорт, як набивати мяч, цифрові спортивні лайфхаки та челенджі.

Освітній серіал буде доступний на платформі Дія.Цифрова освіта, на YouTube-каналі та сторінках Фонда Ріната Ахметова і ФК «Шахтар» в соцмережах. Також освітній проєкт буде доступний у форматі Instagram-серіалу.

Як інформує Мінцифри серіал створено разом із Фондом Ріната Ахметова та футбольним клубом «Шахтар».

Як відомо, незважаючи на карантин через коронавірус, ЗНО та вступна кампанія мають відбутись і для цього Міністерство освіти і науки розробило два можливих сценарії.

«Слово і діло» зібрало інформацію про терміни проведення пробного ЗНО, а також ЗНО, враховуючи обидва сценарії тривалості карантину, та подивилось, коли прогнозується початок вступної кампанії та новий навчальний рік.

Раніше в МОН пояснили, як подати документи в перший клас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: