Зміни до бюджету-2020 щодо харчування військових набули чинності

Читать на русском
Закон про зміни до бюджету-2020 щодо харчування військових вступив в силу. Він пролонгує термін дії договорів про закупівлю послуг з харчування для ЗСУ.

У п'ятницю, 3 квітня, закон «Про внесення зміни до ЗУ «Про державний бюджет України на 2020 рік» про безперервне забезпечення харчування військовослужбовців» набув чинності.

Документ набув чинності з дня, наступного за днем ​​опублікування. Вчора він був опублікований у виданні «Голос України».

Які міжнародні військові навчання за участі України заплановані на 2020 рікУ квітні мали б розпочатися спільні навчання військових України, Румунії, Великої Британії та Молдови. Під питанням також проведення навчань Сі Бриз – 2020, заплановані на червень-вересень 2020 року.

Законом передбачає дозволити Міноборони і Міністерству внутрішніх справ у 2020 році для забезпечення безперебійності процесу харчування особового складу Збройних сил України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань та правоохоронних органів продовжити до 31 грудня 2020 року в межах відповідних бюджетних асигнувань Міноборони і МВС термін дії договорів про закупівлю послуг з харчування, які діяли в 2019 році.

Нагадаємо, 30 березня народні депутати підтримали за основу та в цілому урядовий законопроект №3254. За нього проголосували 302 парламентарії.

У середу, 1 квітня, проєкт закону підписав глава держави Володимир Зеленський.

Раніше Зеленський відтермінував призов до армії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: