Князь Монако Альбер II вилікувався від коронавірусу

Читать на русском
Князь Монако Альбер II вилікувався від коронавірусної інфекції і вийшов з карантину. Альбер II незабаром приєднається до своєї сім'ї і продовжить дотримуватися режиму самоізоляції.

Князь Монако Альбер II вилікувався від коронавірусної інфекції і вийшов з карантину.

Про це у вівторок, 31 березня, йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці палацового відомства в Facebook.

Принц Чарльз та дружина прем’єра Іспанії: хто з політиків захворів на коронавірусCOVID-19 вражає політиків та можновладців першого ешелону по всій планеті. На лікуванні чи в самоізоляції вже опинилися Борис Джонсон, Ангела Меркель, князь Монако.

«Лікарі, які супроводжують князя Монако Альбера II з моменту виявлення у нього COVID-19, дозволили сьогодні покласти край його перебуванню на карантині. Князь видужав і почуває себе добре», - йдеться в заяві.

У посланні наголошується, що Альбер II незабаром приєднається до своєї сім'ї і продовжить дотримуватися режиму самоізоляції.

Про те, що князь Монако заразився коронавірусом, стало відомо майже два тижні тому. Уже тоді лікарі заявили, що його стан не викликає занепокоєння і вони уважно стежать за його здоров'ям.

Пізніше Альбер II розповів про свої перші симптоми COVID-19. Він не втрачав ні нюху, ні смаку, а були тільки легкий нежить і невелика температура.

Нагадаємо, відомого оперного співака Іспанії Пласідо Домінго, який заразився на коронавірус, виписали з лікарні через тиждень лікування.

Також повідомлялося, що британський принц Чарльз видужав від коронавірусу і вже вийшов із самоізоляції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: