Британський принц Чарльз одужав від коронавірусу

Читать на русском
Британський принц Чарльз одужав від коронавирусу і вже вийшов із самоізоляції. У його дружини герцогині Корнуольської тест не виявив вірус.

Британський принц Чарльз одужав від коронавирусу і вже вийшов із самоізоляції. У його дружини герцогині Корнуольської тест не виявив вірус.

Як повідомляє BBC, 71-річний принц Чарльз провів сім днів на карантині в особняку в Шотландії після того, як у нього був позитивний тест і виявлялися легкі симптоми. Після консультації з лікарем він вийшов із самоізоляції.

Принц Чарльз та дружина прем’єра Іспанії: хто з політиків захворів на коронавірусCOVID-19 вражає політиків та можновладців першого ешелону по всій планеті. На лікуванні чи в самоізоляції вже опинилися Борис Джонсон, Ангела Меркель, князь Монако.

Також повідомляється, що у його дружини герцогині Корнуольської тест не виявив коронавірус, однак вона пробуде в ізоляції до кінця тижня.

Нагадаємо, про хворобу принца Чарльза стало відомо 25 березня.

Раніше канцлерка Німеччини Ангела Меркель добровільно пішла на карантин після того, як з’ясувалося, що в лікаря, який робив їй щеплення, діагностували коронавірус.

Також у Канаді одужала дружина прем'єр-міністра Джастіна Трюдо. У неї 12 березня підтвердили коронавірус.

«Слово і діло» подивилось, хто ще з відомих політиків захворів на COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: