В анексованому Криму виявили перший випадок коронавірусу

Читать на русском
У анексованому Криму зафіксували перший випадок зараження коронавірусною інфекцією. Хворий кримчанин повернувся на півострів з Франції.

У анексованому Криму зафіксували перший випадок зараження коронавірусною інфекцією.

Про це повідомив так званий глава Криму Сергій Аксьонов в п'ятницю, 21 березня.

Хворий кримчанин повернувся на півострів з Франції через автомобільний пункт пропуску на адміністративному кордоні між Кримом і Херсонською областю.

Встановлено, що хворий при в'їзді в Крим не повідомив про перебування в країнах, неблагополучних щодо коронавірусу.

«Чоловіка з симптомами ГРВІ помістили в окремий бокс в медустанові за місцем проживання з дотриманням всіх заходів інфекційної безпеки. Пацієнт отримує необхідне лікування, його стан - середнього ступеня тяжкості», - йдеться в повідомленні.

Вже визначено коло осіб, з якими контактував хворий на анексованій території. Вони перебувають в ізоляції під медичним наглядом, проходять лабораторне обстеження.

Аксьонов наголосив, що всі жителі Криму, які повернулися з країн, де зареєстровані випадки коронавірусу, повинні перебувати на самоізоляції під медичним наглядом, максимально обмежити контакти. При прояві ознак захворювання необхідно викликати лікаря додому.

Раніше повідомлялося, що у Львові з підозрою на коронавірус госпіталізували сімох українців, які прибули на спецпотягу з Польщі 20 березня.

Станом на 20 березня в Україні підтверджено 41 випадок коронавірусу, 15 з яких за минулу добу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: