Коронавірусом заразилися медики в Луцьку

Читать на русском
У Луцьку четверо медиків захворіли коронавірусною хворобою. Інфекцію вдалося виявити під час профілактичного обстеження лікарів.

У Волинській області виявили ще чотири нових випадки зараження коронавірусом у медиків однієї з лікарень Луцька.

Про це повідомляє пресслужба Волинської облдержадміністрації у середу, 1 квітня.

Алгоритм дій при зараженні коронавірусом: два можливих сценаріїМи розбирались, чи треба їхати до лікарні, де брати тести, хто підтвердить або спростує діагноз, як лікуватися вдома та в якому разі викликати швидку допомогу.

У чотирьох медпрацівників тест підтвердив позитивний результат на коронавірус. Обстеження медперсонал проходив в профілактичних цілях, передбачених протиепідемічними заходами у відділенні інтенсивної терапії лікарні Луцька.   В ОДА уточнили, що на сьогодні у Волинській області ще 10 осіб чекають підтвердження результатів. Їх зразки знаходяться на дослідженні в регіональному лабораторному центрі.

Всього у Волинській області провели 99 ПЛР аналізів на виявлення коронавірусної інфекції: 51 людині з підозрою і 48 тим, які контактували з громадянами з-за кордону.

Раніше повідомлялося, що в одному з районів Тернопільської області число інфікованих COVID-19 медпрацівників збільшилося до 32 осіб.

На сьогодні за даними МОЗ в Україні зафіксовано 669 випадків коронавірусної хвороби.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: