У МОЗ назвали причину смерті більшості паціентів із коронавірусом в Україні

Читать на русском
У МОЗ заявили, що не в усіх 17 летальних випадках саме коронавірусна хвороба спричинила смерть, найбільша кількість летальних випадків реєструється у хворих із цукровим діабетом.

У МОЗ заявили, що не у всіх 17 летальних випадках саме коронавірусна хвороба призвела до смерті, найбільша кількість летальних випадків реєструється у хворих із цукровим діабетом.

Про це заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко на брифінгу.

Держпідтримка під час карантину: пенсії, податкові пільги, комуналка, орендаСубсидії не скасують, пеню за прострочену оплату комуналки не нарахують, перевірку бізнесу призупинять, доплати медикам збільшать.

«Сьогодні у статистику летальних випадків коронавірусної хвороби потрапляють усі випадки, в яких ми діагностували коронавірус. Це не значить, що у всіх 17 випадках коронавірусна хвороба призвела до летального наслідку», - зазначив він.

Ляшко повідомив, що смерть відбувається з інших причин.

«Проводячи аналіз і досліджуючи кожен летальний випадок, ми бадчимо, що смерть відбувається з інших причин. Тому найближчим часом на офіційному сайті МОЗ ми покажемо детальну розбивку за кожним разом. Найбільша кількість летальних випадків сьогодні реєструється у хворих із цукровим діабетом», – додав він.

Нагадаємо, коронавірус в Україні зафіксували вже у 669 людей.

На 1 квітня у світі кількість заражених коронавірусом складає 859 556 осіб. Кількість летальних випадків – 42 332 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: