Польща допомогла евакуювати українців з Перу

Читать на русском
Польща допомогла 40 українцям в Перу повернутися на батьківщину. За ними був відправлений спеціальний рейс.

Польща доставила авіарейсом з Перу громадян України, які не змогли повернутися самостійно через закриття кордонів в умовах пандемії.

Про це повідомив заступник міністра закордонних справ Польщі Марчін Пшідач в Twitter у вівторок, 31 березня. За його словами, польська авіакомпанія LOT евакуювала з Перу 40 українців.

За кордоном від COVID-19 лікуються 30 українців – МЗСЗа кордоном від коронавірусу лікуються 30 громадян України. Такі дані оприлюднила пресслужба МЗС.

«У складні часи Польща не забуває про інших. Вчора завдяки програмі «LOT додому», організованої польським урядом, рейсом з Перу на батьківщину повернулися 40 українців», - написав Пшідач.

Зазначимо, раніше МЗС закликало українців не повертатися на батьківщину, а по можливості залишатися в тій країні, де вони зараз перебувають. Такі заходи допоможуть зменшити кількість випадків коронавірусу в країні, вважають в відомстві.

Нагадаємо, в Україну за час карантину повернулися понад 144 тисяч наших громадян.

Як відомо, уряд прийняв постанову, згідно з якою всі прибулі в Україну з-за кордону проходять не добровільну самоізоляцію, а примусову обсервацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: