У Раді заблокували підписання законопроекту про ринок землі

Читать на русском
У Верховній раді України заблокували підписання законопроекту про ринок землі, прийнятого парламентом у ніч на 31 березня.
Фото - «Слово і Діло».

У Верховній раді України заблокували підписання законопроекту про ринок землі, ухваленого парламентом у ніч на 31 березня.

На сайті парламенту опубліковані два проєкти постанов №№2178-10-П - 2178-10-П1 «Про скасування рішення Верховної ради про прийняття в другому читанні та в цілому як закон проекту ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення (реєстр. №2178-10 від 10.10.2019 року)». Автори документів: позафракційні Антон Поляков та Оксана Савчук.

Рада ухвалила закон про ринок землі: хто підтримав рішенняЗакон про ринок землі підтримали фракція Слуга народу, Європейська солідарність, Голос, позафракційні депутати і група Довіра.

Отже, до розгляду цих постанов підписання законопроекту №2178-10 заблоковано як для глави парламенту, так і для президента.

Нагадаємо, в ніч на 31 березня Верховна рада України ухвалила в другому читанні законопроект №2178-10 про ринок землі. За ухвалення документа проголосували 259 нардепів.

Нагадаємо, подивитися, як народні депутати голосували за відкриття ринку землі, можна на нашій інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: