Коронавірус у Києві підтвердили у 102 осіб – Кличко

Читать на русском
Станом на понеділок, 30 березня, у Києві підтвердили 102 випадки захворювання COVID-19. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко

Станом на понеділок, 30 березня, у Києві підтвердили 102 випадки захворювання COVID-19. Про це повідомив на брифінгу мер Києва Віталій Кличко.

«У столиці стрімко збільшується кількість киян, які мають підтвердження захворюваннями коронавіруса. Станом на сьогоднішній ранок таких людей вже 102. Ми отримали від київського міського центру МОЗ України ще 20 лабораторно підтверджених випадків захворювання коронавірусу. Захворіли 11 жінок віком від 20 до 61 року і 9 чоловіків від 25 до 70 років», – сказав Кличко.

Пандемія COVID-19: чи справляється Україна та в чому головне завдання владиГоловний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що українська система охорони здоров'я тільки реформується, та їй буде важко впоратися з піком пандемії коронавірусу.

За його словами, із 20 нових випадків захворювання в 4 захворіли члени родини.

«Один пацієнт госпіталізований до клінічної лікарні №4, троє – до міської лікарні №9. Інші – лікуються вдома на самоізоляції, під контролем лікарів. Із 20 нових випадків – 4 так званих «сімейних вогнища». Це коли захворіли кілька членів родини», – сказав Кличко.

Нагадаємо, в Україні виявили 480 заражених коронавірусом.

На ранок 30 березня у світі було зареєстровано 722 289 випадків зараження коронавірусом. Такі дані центру Джона Хопкінса, який регулярно оновлює статистику зареєстрованих випадків у країнах і світі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: