Справа Гандзюк: суд продовжив арешт підозрюваного Левіна

Читать на русском
Столичний райсуд задовольнив клопотання прокуратури про продовження ще на 60 діб строку тримання під вартою підозрюваного.
Олексій Левін

Суд продовжив на два місяці строки тримання під вартою підозрюваного в організації нападу на Катерину Гандзюк Олексія Левіна (Москаленко).

Про це повідомляє hromadske із приміщення суду.

За даними ЗМІ, прокурори Офісу генпрокурора просили суд продовжити строк тримання під вартою Левіна ще на два місяці, оскільки слідству ще необхідно провезти низку слідчих дій. Також, за словами прокурорів, наразі й досі існують ризики переховування від слідства збоку підозрюваного.

Водночас адвокати Левіна просили обрати альтернативний запобіжний захід, наголосивши, що підозра необґрунтована та ризики недоведені. Адвокат Ігор Мокін додав, що вони з підозрюваним після 2 квітня не будуть брати участь у жодних слідчих діях, адже вважають, що саме тоді завершується термін досудового слідства.

Раніше новопризначена генеральна прокурорка Ірина Венедіктова відсторонила від справи Гандзюк свого заступника Віктора Трепака. Пізніше він подав заяву про відставку з посади.

Нагадаємо, суд продовжив строки слідства у справі про вбивство Гандзюк. У цій справі нещодавно взяли під варту до 2 квітня Олексія Москаленка (Левіна), якого напередодні екстрадували з Болгарії.

24 січня Левіна (Москаленка) затримали у Болгарії. 27 січня суд болгарського міста Бургас відправив його під варту на 40 днів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: