На другому позачерговому засіданні розглянуть питання харчування військових – Разумков

Читать на русском
Друге позачергове засідання Верховної ради відбудеться сьогодні,30 березня, і на ньому розглянуть питання харчування військовослужбовців.

Друге позачергове засідання Верховної ради відбудеться сьогодні,30 березня, і на ньому розглянуть питання харчування військовослужбовців.

Про це на погоджувальній раді заявив спікер Ради Дмитро Разумков.

Карантин в Україні: як Рада може працювати дистанційноЧерез карантин в Україні Верховна рада може тимчасово перейти на роботу в режимі відеоконференції.

За його словами, профільний комітет звернувся із законопроектом про внесення змін у закон про державний бюджет, які стосуються забезпечення харчування військовослужбовців. Він також додав, що всі фракції звернулися з проханням включити цей законопроект до порядку денного.

«Є пропозиція, якщо буде підтримка всіх фракцій, за рішенням погоджувальної ради провести додаткове позачергове засідання, яке відбудеться відразу після першого позачергового засідання. Воно буде складатися з одного питання. Регламент нам це з вами дозволяє», - пояснив Разумков.

Раніше Давид Арахамія розповів, що Верховна рада України проведе два позачергових засідання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабмін пропонує Верховній раді створити в складі державного бюджету Фонд боротьби з коронавірусів.

Як відомо, сьогодні, 30 березня, депутати зберуться на позачергове засідання парламенту на якому розглянуть звільнення деяких міністрів, законопроекти по боротьбі з коронавірусів і зміни до держбюджету.

«Слово і Діло» писало, як Рада може працювати дистанційно.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: