Парламент скасував усі пленарні засідання на час карантину

Читать на русском
Таким чином, нині депутати скасували всі чергові пленарні засідання до 24 квітня. У разі продовження урядом карантину подальші засідання також будуть анульовані.

Парламент скасував всі свої чергові пленарні засідання до завершення карантину.

За це проголосували 320 депутатів у понеділок, 30 березня.

Рада звільнила Ємця та Уманського: як голосували нардепиІлля Ємець і Ігор Уманський звільнені зі своїх постів. Як голосували нардепи – на інфографіці Слово і Діло.

«Внести зміни до календарного плану проведення третьої сесії Верховної ради України дев'ятого скликання, затвердженого Постановою Верховної ради України від 16 січня 2020 року № 462-IX, передбачивши, що протягом дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України, і до його скасування Верховна рада України працює у режимі роботи в комітетах, комісіях, депутатських фракціях (депутатських групах)», - йдеться в документі.

Таким чином, нині депутати скасували всі чергові пленарні засідання до 24 квітня. У разі продовження урядом карантину подальші засідання також будуть анульовані. Водночас нардепи мають можливість скликати позачергове засідання, або збиратися на них на вимогу президента.

Раніше Рада схвалила закон про проведення засідань комітетів в режимі відеоконференції.

Також нагадаємо, парламент звільнив міністра охорони здоров'я і міністра фінансів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: