Жертвами COVID-19 стали принцеса Іспанії і екс-міністр Франції

Читать на русском
Принцеса Іспанії Марія Тереза і екс-міністр промисловості Франції Патрік Деведжян померли від коронавірусу.
принцеса Марія Тереза

Принцеса Іспанії Марія Тереза ​​і екс-міністр промисловості Франції Патрік Деведжян померли від коронавірусної інфекції.

Як повідомляє EHA News, принцеса Іспанії, двоюрідна сестра короля Філіпа VI Марія Тереза ​​померла від коронавірусу у віці 86 років. Це перша жертва пандемії коронавірусу серед членів королівських сімей Європи, зазначили в повідомленні.

У США від коронавірусу вперше померло немовляУ США померло перше немовля, яке заразилося коронавірусом COVID-19. Як повідомляється, мова йде про дитину з міста Чикаго, якій ще не було року.

Король Філіп VI і його дружина королева Летиція також зробили тест на коронавірус. Їх результати негативні.

Крім того, жертвою COVID-19 у неділю, 29 березня, став колишній міністр промисловості Франції Патрік Деведжян. Про це повідомляється в комюніке місцевої влади.

Про зараження коронавірусом Деведжян повідомив 26 березня на своїй сторінці в Twitter. Тоді він написав, що знаходиться в стабільному стані, а також подякував за роботу лікарів. На момент смерті Деведжяну було 75 років.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що в Україні від коронавірусу помер колишній заступник голови Київської ОДА Олег Міщенко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: