Зведення ООС: бойовики випустили пів сотні мін

Читать на русском
На Донбасі 26 березня бойовики знову порушили режим тиші. Окупанти випустили більше 50 мін, а також застосували заборонене озброєння.

На Донбасі за добу, 26 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил окупанти чотири рази порушили режим припинення вогню. Також була зафіксована мінна атака.

Про це повідомляє пресцентр ООС у Facebook ввечері 26 березня.   За даними штабу, бойовики сьогодні обстріляли українські позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На Донбасі бійців ООС почали вибірково перевіряти на коронавірусНа Донбасі українських військових почали тестувати на коронавірус, щоб запобігти спалаху хвороби серед ВСУ.

Зокрема, по позиціях ООС поблизу Павлополя терористи випустили 51 міну калібру 120 і 82 мм.

Околиці Талаківці сепаратисти обстріляли з гранатометів, а позиції ВСУ біля Славного - з автоматичного станкового гранатомету і великокаліберних кулеметів.

Крім того, окупанти обстріляли позиції українських захисників неподалік Луганського з міномету калібру 82 мм, використавши три міни.

«Сьогодні, 26 березня, в результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає», - доповіли в штабі.

Нагадаємо, 25 березня збройні формування РФ дев'ять разів порушили режим припинення вогню.

Тим часом в ООН заявили про збільшення втрат серед цивільних на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: