Карантин в Україні: Кабмін скасував заборону на діяльність зоомагазинів та ветклінік

Читать на русском
У повідомленні говориться, що зняття обмежень на діяльність ветеринарних клінік запобігає виникненню і поширення особливо небезпечних інфекційних захворювань серед домашніх і сільськогосподарських тварин.

В Україні на час карантину дозволили працювати зоомагазинам і ветеринарним клінікам.

Про це йдеться в повідомленні Держспоживслужби у четвер, 26 березня.

Карантин продовжено: які наслідки та як зніматимуть обмеження в разі стабілізації25 березня Кабінет міністрів продовжив в країні карантин і запровадив режим надзвичайної ситуації в Україні до 24 квітня.

Уряд скасував заборону на діяльність установ ветеринарної медицини з надання послуг у сфері лікувальної допомоги тваринам. Також знято заборону на оптову та роздрібну торгівлю ветеринарними препаратами та кормами.

У повідомленні йдеться, що зняття обмежень на діяльність ветеринарних клінік запобігає виникненню і поширення особливо небезпечних інфекційних захворювань серед домашніх і сільськогосподарських тварин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про скасування норми про перевезення в громадському транспорті не більш ніж 10 пасажирів. Замість цього Кабмін встановив, що допускається кількість пасажирів, яка не перевищує половини місць для сидіння.

Раніше в Міноборони озвучили число військових, які перебувають на карантині.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: