ТКГ обговорила питання обміну полоненими з ОРДЛО

Читать на русском
Учасники ТКГ з мирного врегулювання ситуації на Донбасі обговорили в четвер, 26 березня, ситуацію з безпекою на Донбасі і звільнення утримуваних осіб.

Учасники ТКГ з мирного врегулювання ситуації на Донбасі обговорили в четвер, 26 березня, ситуацію з безпекою на Донбасі і звільнення утримуваних осіб.

Про це інформує пресслужба ОПУ.

Повідомляється, що в зв'язку з поширенням епідемії коронавірусу переговори проходили в форматі відеоконференції.

«Українська сторона підтвердила відданість режиму стійкого і повного припинення вогню, - йдеться в повідомленні. - Також тривала робота над формуванням списків в рамках взаємного звільнення утримуваних осіб».

Крім того, учасники зустрічі продовжили консультації щодо вибору нових ділянок розведення сил і засобів на лінії зіткнення на Донбасі з урахуванням, перш за все, гуманітарних аспектів.

Як наголошується в повідомленні, «під час засідання ніяких документів підписано не було».

Раніше повідомлялося, що в рамках контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донеччині буде створено консультативну раду з політичних питань.

Нагадаємо, тристороння контактна група за підсумками зустрічі в Мінську домовилася про обмін полоненими і про розведення сил на Донбасі.

Також контактна група з мирного врегулювання ситуації на Донбасі погодила відкриття двох нових пунктів пропуску на лінії зіткнення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: