У ТКГ створять консультативну раду

Читать на русском
У рамках контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі буде створено консультативну раду з політичних питань.

У рамках контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі буде створено консультативну раду з політичних питань.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.   Повідомляється, що за підсумками засідання ухвалено рішення після консультацій з представниками ОБСЄ, Франції і ФРН сформувати «консультативну раду в складі політичної підгрупи контактної групи» з метою виконання домовленостей, досягнутих під час саміту в Нормандському форматі.

Спецпредставник голови ОБСЄ Хайді Грау пояснила, що «було ухвалено рішення створити консультативну раду при цій робочій групі». «Було узгоджено проект його повноважень і порядку роботи, - зазначила вона. - Завдання ради - вироблення рекомендацій з політичних питань в рамках компетенції підгрупи».

Нагадаємо, тристороння контактна група за підсумками зустрічі в Мінську домовилася про обмін полоненими і про розведення сил на Донбасі.

Також контактна група з мирного врегулювання ситуації на Донбасі погодила відкриття двох нових пунктів пропуску на лінії зіткнення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: