Зведення ООС: нові обстріли, втрат немає

Читать на русском
Бойовики 25 березня сім разів порушили режим тиші на Донбасі, проте сили ООС втрат не понесли.

З початку доби, 25 березня, в районі операції Об'єднаних сил на Донбасі збройні формування РФ сім разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр ООС в Facebook ввечері 25 березня.

За даними штабу, окупанти обстріляли українські позиції з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, які заборонені мінськими домовленостями.

З'ясувалися теми засідання ТКГ щодо ДонбасуНа засіданні контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі, яке відбудеться в режимі відеоконференції 25 березня, розглянуть припинення вогню, розведення сил і засобів, гуманітарні питання.

Атаки бойовиків зафіксували поряд з Авдіївки, поблизу Водяного, в районі населеного пункту Красногорівка-густо з Піски.

Також велися обстріли українських позицій неподалік Орехово-густо з Кримським.

«Сьогодні, 25 березня, в результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. Підрозділи Об'єднаних сил, які обороняють позиції, використовували наявні вогневі засоби і дали збройним формуванням Російської Федерації адекватну відповідь», - заявили в пресцентрі.

У штабі також зазначили, що серед бійців ООС хворих на коронавірус не зафіксовано.

Нагадаємо, 24 березня бойовики на Донбасі вісім разів порушили режим припинення вогню. Зокрема, обстріляли ділянку розведення №3 Богданівка-Петровське.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: