Кабмін призначив в.о. міністра освіти і науки

Читать на русском
Любомира Мандзій призначена тимчасово виконуючою обов'язки міністра освіти і науки. Про це повідомляє пресслужба МОН в середу, 25 березня.

Любомира Мандзій призначена тимчасово виконуючою обов'язки міністра освіти і науки.

Про це повідомляє пресслужба МОН у середу, 25 березня.

Повідомляється, що рішення про призначення Мандзій було схвалено на сьогоднішньому засіданні уряду, 25 березня.

Обличчя нового Кабміну: хто увійшов до складу уряду ШмигаляСвої посади зберегли Аваков, Федоров, Малюська і Криклій. Ще чотири крісла міністрів поки залишаються вакантними.

«Це дуже велика відповідальність. У зв'язку з пандемією коронавірусу і всеукраїнським карантином перед міністерством стоїть безліч невідкладних завдань і проблем. І найважливіше – ми не маємо часу на повільні рішення: нам потрібно реагувати тут і зараз, вирішити питання закінчення навчального року, проведення вступної кампанії та багато іншого», – зазначила в.о. голови МОН.

У 1995 році вона закінчила Львівський державний університет імені Івана Франка за спеціальністю «Географія». Протягом 1998-2001 рр. за фахом «Політичні інститути та процеси» вчилася в аспірантурі Львівського національного університету імені Івана Франка. У 2003 р. захистила дисертацію на звання кандидата політичних наук. У 2008 році отримала вчене звання доцента.

З 2001 року до 2016 року працювала на кафедрі політології філософського факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.

Протягом 2016-2019 рр. – директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації. У липні 2019 року перемогла в конкурсі на посаду начальника управління Державної служби якості освіти у Львівській області.

11 вересня 2019 Любомира Мандзій була призначена на посаду заступника 11-го міністра освіти і науки України Ганни Новосад.

Як раніше стало відомо, ЗНО в Україні відбудеться, попри коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: