Коронавірусом заразилися понад 5 тисяч лікарів в Іспанії

Читать на русском
В Іспанії, де за добу помирає від коронавірусу близько п'яти сотень хворих, підхопили інфекцію понад 5 тисяч медпрацівників.

В Іспанії понад 5 тисяч медичних працівників підхопили коронавірусну інфекцію.

Про це повідомляє місцеве видання ELPAIS. У повідомленні сказано, що на сьогоднішній день в Іспанії інфіковані коронавірусом 5,4 тисячі лікарів.

Це означає, що кількість заражених медичних працівників складає 13,6% від загального числа заражених в Іспанії, пояснив координатор з надзвичайних ситуацій Міністерства охорони здоров'я країни Фернандо Симон.

Апарати ШВЛ і доплати лікарям: що політики обіцяють через ситуацію з коронавірусомЧерез поширення коронавірусу в Україні політики обіцяють закупівлі медичного обладнання, доплати лікарям і пенсіонерам.

Як відомо, Іспанія є другою після Італії країною в Європі за масштабами пандемії коронавірусу. За останніми даними, в Іспанії на 24 березня зафіксовано 39 673 випадки зараження коронавірусом, 3 696 - з летальним результатом. Одужали 3794 людини.   Також повідомлялося, що в Іспанії за добу від коронавірусу померли понад 500 осіб.

Нагадаємо, за даними ООН, в Італії коронавірус підхопив кожен п'ятий медик.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: