В Іспанії відомий оперний співак захворів коронавірусом

Читать на русском
Відомий іспанський оперний співак Пласідо Домінго заявив, що заразився коронавірусом. Про це сам співак написав у Facebook.

Відомий іспанський оперний співак Пласідо Домінго заявив, що заразився коронавірусом.

Про це сам співак написав у Facebook.   «Вважаю своїм моральним обов'язком повідомити, що у мене позитивний результат тесту на коронавірус COVID19. Моя сім'я і я знаходимося в самоізоляції до тих пір, поки це необхідно з медичної точки зору», - повідомив артист.   Нагадаємо, що Іспанія - друга країна в Європі після Італії за темпами поширення захворювання.   В Іспанії за добу 394 людини померли від наслідків зараження коронавірусом COVID-19, загальна кількість заражених досягла 28 572 випадків. Загальна кількість жертв в Іспанії досягла 1725 осіб.   У зв'язку з цим уряд країни ухвалив рішення продовжити на 15 днів режим НС, запроваджений через COVID-19. Спочатку планувалося, що цей режим триватиме до 29 березня.

Нагадаємо, американський актор Том Хенкс і його дружина Ріта Вілсон пройшли лікування від коронавірусної інфекції в Австралії.

Раніше у українсько-французької актриси і моделі Ольги Куриленко, відомої зокрема за роллю подруги Джеймса Бонда в черговий стрічці про агента 007 «Квант милосердя», діагностували коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: