Євробачення-2020 можуть замінити іншим шоу

Читать на русском
Організатори Євробачення розглядають варіант проведення альтернативного шоу, щоб розважити аудиторію Європи в період пандемії коронавірусу.

Європейський мовний союз вивчає можливість провести альтернативне шоу замість пісенного конкурсу Євробачення, яке в цьому році скасували через коронавірус.

Про це повідомляється на офіційному сайті eurovision.tv.

Організатори поки не розголошують подробиці нового шоу, проте відомо, що воно не буде передбачати змагання учасників. Мета такої програми - розважити аудиторію Європи в період пандемії коронавірусу. Дата проведення програми поки не відома.

Каннський кінофестиваль перенесли через коронавірусМіжнародний Каннський кінофестиваль, який щорічно проходить в травні на півдні Франції, перенесений на кінець червня через поширення коронавірусної інфекції.

Альтернативним шоу організатори Євробачення-2020 також хочуть віддати данину поваги учасникам, які повинні були виступати на конкурсі. Також в мовній спілці нагадали, що конкурсанти 2020 року зможуть виступити на Євробаченні в 2021 році, але з новими піснями.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Євробачення-2020 скасували через пандемію коронавірусу. Конкурс повинен був пройти в Роттердамі з 12 по 16 травня. Представник від України на міжнародний конкурс група Go_A виступить на Євробаченні-2021.

Також повідомлялося, що через коронавірус Євро-2020 перенесли на наступний рік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: