У МОЗ уточнили дані щодо видужалих від коронавірусу

Читать на русском
У Чернівецькій області спростували інформацію Центру громадського здоров'я МОЗ України про одужання 8 людей від коронавірусної інфекції.

У Чернівецькій області спростували інформацію Центру громадського здоров'я МОЗ України про одужання 8 людей від коронавірусної інфекції.   Про це повідомила керівник департаменту комунікацій Чернівецької ОДА Вікторія Гатрич.

За її словами, в області видужав один пацієнт, його виписали 20 березня.   У МОЗ, у свою чергу, заявили, що у 8 осіб з підозрою на інфікування коронавірусом, діагноз не підтвердився.   «У 8 осіб було зафіксовано підозру на COVID-19. Для отримання остаточного результату їм було зроблено 2 повторні тести на COVID-19, які були негативними. У цих людей не виявлено коронавірусної інфекції», - йдеться в повідомленні МОЗ.

Отже, в Україні зафіксовано 47 випадків коронавірусної інфекції - 1 - видужав, 3 - летальні випадки, 43 - проходять лікування.   Нагадаємо, що раніше Центр громадського здоров'я МОЗ України повідомив, що вісім людей вилікувалися від коронавірусу в Чернівецькій області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: