Голлівудська актриса українського походження захворіла на коронавірус

Читать на русском

Голлівудська актриса українського походження Ольга Куриленко, відома за роллю дівчини Бонда у фільмі Квант милосердя, захворіла на китайський вірус нового типу.

Голлівудська актриса українського походження Ольга Куриленко, відома за роллю дівчини Бонда у фільмі «Квант милосердя» і картині «Облівіон», захворіла на коронавірус. Зараз вона перебуває в самоізоляції.

Про це актриса повідомила у своєму Instagram.

«Сиджу в ізоляції вдома із діагнозом коронавірус. Вже майже тиждень хворію. Температура і слабкість – мої основні симптоми. Будьте обережні і приймайте це серйозно!», – розповіла Куриленко.

Пандемія коронавірусу: які симптоми хвороби і як уберегтисяКоронавірусом у світі захворіли майже 145,5 тисяч осіб, понад 5 тисяч померли. Нагадуємо симптоми хвороби і правила захисту.

Ольга Куриленко народилася в Бердянську Запорізької області. Свою кар'єру вона розпочала в якості моделі, а популярність отримала після виходу фільму «Париж, я люблю тебе», в якому вона зіграла. Зараз мешкає за кордоном.

Раніше голлівудський актор Том Хенкс повідомив, що він і його дружина Ріта Вілсон заразилися коронавірусом в Австралії.

Також нагадаємо, Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила пандемію коронавірусу в світі. Невідомим раніше коронавірусом COVID-19 почали хворіти з грудня 2019 року. За два місяці коронавірус почав швидко поширюватися в Європі, особливо в Італії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: