Зеленський запропонував запустити трансляцію відеоуроків для школярів

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський запропонував запустити загальнонаціональний освітній телевізійний проект для учнів 5-11 класів, які навчаються вдома у зв’язку із запровадженням у країні карантину.

Президент України Володимир Зеленський запропонував запустити загальнонаціональний освітній телевізійний проект для учнів 5-11 класів, які навчаються вдома у зв’язку із запровадженням у країні карантину.

Про це повідомляє пресслужба ОП.

Зазначається, що глава держави обговорив з керівництвом українських телеканалів його реалізацію на національному телебаченні.

«Через обмежувальні заходи, запроваджені в країні з метою недопущення поширення коронавірусу, школярі перейшли на дистанційне навчання», - зазначив Зеленський.

За його словами у межах проекту найкращі педагоги України проводитимуть відеоуроки з різних предметів шкільної програми для 5-11 класів, а найбільші українські телеканали показуватимуть їх у своїх ефірах у найбільш зручний для дітлахів час.

«Формат такого телевізійного проекту має бути не лише інформативним і зручним для перегляду, а й цікавим дітям, а також їхнім батькам, дідусям та бабусям, котрі залишаються вдома через карантин», - сказав президент.

Передбачається, що телеуроки транслюватимуться як на загальнонаціональних українських каналах, так і в ефірі низки регіональних. Також вони будуть доступні в мережі Інтернет.

Керівництво українських телеканалів підтримало ініціативу президента щодо необхідності виробництва та запуску такого важливого соціального проекту, зважаючи на запровадження в Україні карантину.

Раніше Міністерство охорони здоров'я планувало запустити відеоуроки для школярів, які перебувають на карантині.

Нагадаємо, з 12 березня по 3 квітня в Україні запроваджено карантин, яким забороняються масові заходи, закриваються всі начальні заклади, магазини, крім продуктових, працюватимуть аптеки, АЗС і банки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: